Prins Maurice 1e

Maurice Colen, een man van 52 jaar die trots is prins der Brouwhazen te mogen zijn dit jaar. Samen met mijn vrouw Birgit en dochters Senna (21) en Yentl (17) wonen we nu al ruim 10 jaar op de Rijt in Brouwhuis waar we het vanaf dag één erg goed naar ons zin hebben.  In het dagelijks leven ben ik werkzaam als zzp’er en verzorg ik in die vorm al ruim 16 jaar het plaatsen van keukens en interieur en diverse bouwwerken voor particulieren en bedrijven.

In mijn jongere jaren was ik net als mijn voorganger prins Willem keeper. Alle jeugdelftallen doorlopen bij HVV Helmond, en vervolgens daar en ook nog een aantal jaren bij Rood Wit 62 in het eerste elftal.  Na jaren niks meer actief in het voetbal te hebben gedaan ben ik sinds vorig seizoen betrokken bij Bruheze 3 waar ik samen met Jan en Theo een geweldige groep mee mag begeleiden en ik me daar voornamelijk bezighoudt met het trainen van de keepers, wat me weer erg goed bevalt. Ook ons deel in de kantine nemen we graag op ons en bevalt ook super haha.

Een tijd geleden werd mij gevraagd of ik dit jaar als prins Maurice dn uurste door ons Hazenleger wilde gaan. Lang hoefde ik uiteraard niet na te denken, carnaval is “mijn ding” zeg maar en dus heb ik vol trots die eer dat te mogen doen aangenomen. Wel meteen met de achterliggende gedachte dat samen te gaan doen met Hans als adjudant die deze carnaval daardoor voor mij nog mooier maakt! Wij kennen elkaar al ruim 30 jaar uit een gezamenlijke tijd bij van Gemert Meubelland waar Hans als stagiair vol trots elke dag aankwam met een sticker achter op z’n auto : “Walsberg, springlêvend!”

Precies dat wat we dit jaar in Brouwhuis samen weer gaan beleven…. Een mooie, gezellige en springlevende carnaval waarin we jullie dagelijks hopen te zien en kunnen proosten op carnaval 2024!

Dit alles onder een motto wat in eerste instantie gebaseerd is op Hans en mij, wij zijn er altijd voor elkaar. Maar het geldt voor heel Brouwhuis zoals het ik het met mijn  gezin al heel lang ervaar: HET IS DIK VUR MEKAAR

Alaaf en tot carnaval!