DORPSQUIZ BROUWHUIS

zaterdag 22 mei 2021

Na enkele negatieve berichten is het dan nu eindelijk tijd voor goed nieuws.
Wij hebben, na beëindiging van de avondklok, een nieuwe datum gekozen.
 
En wel zaterdag 22 mei 2021. Zet dit allemaal in jullie agenda’s.
 
Nadere info volgt, maar de start van de avond zal omstreeks 18.30u zijn.
Mocht je reeds ingeschreven zijn veranderd er niets, en dit is natuurlijk ook geldig voor de nieuwe datum.
Wanneer je jezelf nog niet ingeschreven hebt kan dit via het formulier. Mocht je al ingeschreven staan, en helaas de 22e niet mee kunnen doen stuur dan een mailtje naar info@brouwhazen.nl en zorgen wij dat je het inschrijfgeld terug krijgt. Voor meer info of bij vragen, stuur maar een PB of een mailtje.
 
———
 

In deze avondvullende dorpsquiz strijdt u in teams van maximaal 4 deelnemers om de felbegeerde Dorpsquiz Trofee. Onderwerpen als muziek, carnaval en natuurlijk de Helmondse en Brouwhuisse cultuur zullen aan bod komen! (Alles volgens de regels van het RIVM).

Om 18:30 uur starten wij een LIVE uitzending vanuit onze studio en werken we toe naar het startsein van de quiz. Vanaf 19:00 uur kunt u de benodigde materialen komen halen bij de kantine van Sportpark Espendonk. Het spel is dan ook officieel begonnen!

Terwijl u aan het puzzelen en nadenken bent zullen wij u mentaal ondersteunen middels onze livestream. Deze uitzending bevat ook hints en live beelden van de deelnemers, dus zap vooral niet weg.

Zorg er vervolgens voor dat u het boekwerk met de ingevulde vragen op tijd op dezelfde locatie weer inlevert. De stream zal daarna tot uiterlijk 00:30 uur terugblikken op de Dorpsquiz.

Het inschrijfgeld bedraagt 11 euro per team.

Inschrijven

Totaal: € -