Dansmario’s

Als Willem prins wordt, dan worden wij dansmarietjes…  

Zo begon het avontuur van deze zeven mannen in de kantine van Bruheze. Enkele dagen later hadden ze toch spijt van deze uitspraak, want daar stond hij prins Willem 2e. Diezelfde avond nog werd de groepsapp aangemaakt, een trainster gezocht en vanaf toen werd er iedere woensdagavond getraind in het café van Vissers.  

Weken van raden wie er toch dit jaar prins bij de Brouwhazen zou worden gingen eraan vooraf. Iedere week weer werden er briefjes ingevuld bij de prinsencommissie. Pas een paar dagen voor het prinsenbal hoorden ze iemand anders de naam van Willem zeggen. Maar Willem prins, onze Willem? Nee, dat kan niet. Of misschien toch? De hints werden er nog eens bij gepakt en langzaam maar zeker werd er steeds meer duidelijk. 

Maar onze prins Willem 2e zonder dansmarietjes, dat kan toch niet? Hij heeft al geen prinses en dan ook nog eens geen dansmarietjes. Daar moeten we toch iets aan kunnen doen… 

Van de energie en het enthousiasme tijdens de eerste training stonden ze allemaal versteld. Tot aan dat moment hadden ze eigenlijk wel een klein beetje spijt. Inmiddels zijn we al een aantal trainingen verder. Geen pasje is te gek. Er wordt geoefend in de badkamer, zodat het ook voor de mensen thuis een verrassing blijft. Na vijf, zes, zeven, acht staan ze allemaal netjes klaar. Ze balen als het een keer niet lukt, maar blijven oefenen. Op 4 februari gaan ze voor het eerst optreden. Benieuwd? Kom 4 februari naar de kletsavond!