Prins Paul 1e

Met trots presenteren wij van C.V. De Brouwhazen Prins Paul 1e en zijn prinses Maud. Hij zal samen met jeugdprins Bram 1e van S.J.C. De Brouwhaasjes dit jaar de scepter zwaaien in het hazenrijk.

Voor wie Prins Paul de 1e nog niet kent:
Ik ben Paul Hendriks, 29 jaar jong en ben geboren en getogen in Brouwhuis. Ik woon samen met mijn prinses Maud. Die ik tijdens de carnaval van 2010 heb leren kennen.

In het dagelijks leven ben ik gymleraar en CrossFit coach. Als gymleraar werk ik bij Stichting JIBB en verzorg ik de gymlessen op 3 basisscholen in Mierlo-Hout. Als CrossFit coach ben ik te vinden in Asten, waar ik mezelf ook een aantal uurtjes per week in het zweet werk.

Mij kun je kennen van het voetballen bij v.v. Bruheze. Van de jeugd tot de senioren ben ik bij v.v. Bruheze actief geweest.
Mijn prinses kun je kennen uit het onderwijs binnen Helmond en van scouting Brouwhuis waar ze al vanaf haar vroege jeugd actief is.

Al jarenlang zijn wij tijdens de carnaval te vinden in de Loop. De afgelopen 5 jaar heb ik dit skon fisje gevierd met de Brouwzolen. En dit jaar als Prins van de Brouwhazen hoop ik er met zijn allen een super vet feest van te maken.